Hallakedon kennelin pentusuunnitelmat

Hallakedon kennelin pentusuunnitelmat

Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita pentuja. Suomenlapinkoira on tällä hetkellä todella suosittu rotu ja kaikki asialliset kasvattajat saavat nyt hyvin paljon pentukyselyitä. Varauduthan siis, että hyvää pentua voi joutua odottamaan pitkään! Ethän tue tilannetta hyödyntäviä pentutehtailijoita ja rekisteröimättömiä pentuja myyviä kasvattajia.

Kenneltoimintamme on ollut jonkin aikaa tauolla ja minulla on valitettavasti jäänyt vastamaatta monille, jotka ovat meiltä pentusuunnitelmista tiedustelleet. Suurimmat pahoittelut tästä! Arki kahden pienen lapsen ja kahden aktiivisen harrastuskoiran kanssa ovat olleet minulle raskasta ja kiireistä aikaa ja valitettavasti voimani eivät ole riittäneet oikein sähköpostien kirjoitteluun.

Pitemmän taukomme jälkeen meillä saattaisi olla keväälle 2024 alustavia pentusuunnitelmia, jolloin sijoitusnartulleni Varpulle voisi olla suunnitteilla pentue. Päivitän Varpun tietoja ja lisätietoja pentusuunnitelmista hieman myöhemmin. Myös jalostuslainanartulle saattaa olla pentusuunnitelmia keväälle, mutta tämän osalta suunnitelmissa on vielä monta muuttujaa mukana.